субота, 20 червня 2015 р.

"Лише творчий вчитель може бути джерелом успіху своїх вихованців" В.Сухомлинський

Життя доводить, що в складних умовах, що постійно змінюються, найкраще орієнтується, приймає рішення, працює людина творча, гнучка, здатна до генерування і використання нових ідей, задумів, нових підходів, нових рішень.
Творчий учитель – це особистість, яка характеризується високим рівнем педагогічної креативності, відповідним рівнем знань предмету, який викладає, набутими психолого-педагогічними знаннями, уміннями та навичками. Творчість - необхідна умова становлення самого педагога, його самопізнання, розвитку і розкриття як особистості.
За відомою легендою славнозвісний Архімед ні на хвилину не полишав надії виконати надскладне завдання, поставлене перед ним царем Гієроном – навіть під час купання у басейні. Розв’язок прийшов несподівано: Архимед з переможним криком «Еврика!», що означає грецькою «Знайшов!», выскочив з води і чимдуж помчав додому перевірити своє припущення.
Тож, шановні колеги, запрошуємо вас приєднатися до кола однодумців – творчих та креативних учителів фізики Кам’янщини. Нехай кожен урок, проведений вами, буде цікавим, і, можливо, колись отой сором’язливий хлопчина з останньої парти, зможе подібно до легендарного грека радісно вигукнути «Еврика!». 
Повірте у себе і дійте!

Немає коментарів:

Дописати коментар